Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Φέτος τα Χριστούγεννα



Ήρθαν τα Χριστούγεννα για αλλη μια φορά. Και δώσε οι ευχές, και δώσε οι έξοδοι και τα ωραια ντυσίματα, και δώσε τα οικογενειακά τραπέζια, και δώσε οι στιγμές ευτυχίας, και δώσε υγεία, αγάπες, λουλούδια και δεν συμμαζεύεται.

Πολύ ωραια ολα αυτά. Αλλα δυστυχώς ο περισσότερος κοσμος περιμένει μονο τις γιορτές για να περάσει όμορφα. Περνάνε τα Χριστούγεννα και περιμένουμε την πρωτοχρονιά. Περνάει οι πρωτοχρονιά και περιμένουμε το Πάσχα. Περνάει το Πάσχα και περιμένουμε τον 15αυγουστο. Και συνεχίζεται σας φαύλος κύκλος. Παντα περιμένουμε κάτι που θα έρθει. Και πολλές φορές στο τέλος αυτές οι μερες ειναι τελικά μερες σαν όλες τις αλλες. Αντί λοιπόν να αφήνετε τις γιορτές να γίνονται συνηθισμένες μερες, κάντε τις αλλες μερες να ειναι γιορτή.

Μην περιμένεις τα Χριστούγεννα λοιπόν για να περάσεις όμορφα. Μην περιμένεις τα Χριστούγεννα για να δώσεις ευχές στους ανθρώπους που αγαπάς. Μην περιμένεις το Πάσχα για να ντυθείς όμορφα και να βγεις έξω. Μην περιμένεις την πρωτοχρονιά για να μαζευτεις με την οικογένεια σου για φαγητό. Μην περιμένεις τα Χριστούγεννα για να εισαι φιλάνθρωπος και να βοηθάς τους γύρω σου. Μην περιμένεις τις γιορτές για να μοιράσεις αγάπη και να κανεις όμορφες πράξεις. Κανε την καθε μέρα σου γιορτή και οχι τις γιορτές καθημερινές.

Για το 2018 βάλε στόχο να περνας καθε μέρα σαν να ειναι γιορτή, να χαμογελάς και να σε καθε αναποδιά να βλεπεις την αισιόδοξη πλευρά! Το νέο έτος να σου φέρει υγεία και δώσεις αγάπη! Πολλή αγάπη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου